Palaute on aina tervetullutta

Positiivinen palaute innostaa ja kannustaa aina viljelijää! Mutta tärkeää on myös negatiivinen palaute, koska se auttaa korjaamaan virheet tuotteissa ja jakeluketjussa, joita ei viljelijä välttämättä itse huomaa. Luomukasvihuonetuotanto on meille enemmänkin elämäntapa kuin ammatti. Siksi olemme erittäin kiitollisia palautteesta. Toivottavasti saamamme palaute auttaa meitä tuottamaan jatkossa entistäkin laadukkaampia luomutuotteita.

Kulmalan Puutarha

Tuotamme luonnonmukaisesti viljeltyjä kasviksia onnellisiin koteihin ympäri Suomea. Luomuviljely ei ole perinteistä 9-5 työtä, vaan elämäntapa ja harrastus. Meillä ei olisi liiketoimintaa eikä viljelyä, ellette te meidän asiakkaamme ja ystävämme pidä tuotteistamme. Liiketoimintamme perustuu siihen, että sinä saat juuri sellaisia luomutuotteita, joihin sinä olet tyytyväinen ja jotka tuovat iloa ruokapöytääsi.

Kulmalan Puutarha
Lintintie 36, 25520 Perniö as.

Y-Tunnus:
1961580-6

Jetta Kulmala

044 – 563 5251
jetta.kulmala@lassenluomu.fi
Soita heti Lähetä sähköpostia

Lasse Kulmala

0400 – 535 858
Soita heti

Yhteystietolomake

Lähetä palautetta tai kysy jotain. Ihan mitä vaan. Anna mennä.

14 + 4 =

Kulmalan Puutarha

Kasvatamme Lassen Luomua Perniössä kahdella eri tilalla. Kasvupinta-alaa on yhteensä noin 5300m2.
Perniön Yliskylässä kasvatamme pääosin kirsikkatomaatteja. Tilalla on kasvatettu tomaatteja vuodesta 1978 lähtien, kunnes vuonna 1996 tilalla siirryttiin täysin luonnonmukaiseen viljelyyn.
Germundsvedjassa, lähellä Kemiön saarta, aloitimme luomusalaatin viljelyn vuonna 1999, ensimmäisenä Suomessa. Kova työ luomusalaatin viljelyn kehittämisessä palkittiin vuonna 2002, jolloin Suomen Luomuliitto ry. valitsi Lasse Kulmalan Vuoden Luomuyrittäjäksi.