Suomalaiset luomukirsikkatomaatit
Meille kirsikkatomaatin viljelyssä tärkeintä on positiivisesti erottuva aito tomaatin maku. Siksi viljelemme kirsikkatomaattilajikkeita, jotka maistuvat parhaimmalle. Lajike ei kuitenkaan ole ainoa makuun vaikuttava tekijä.
Makuun vaikuttavat myös kasvuolosuhteet ja viljelymenetelmät. Kirsikkatomaattimme kasvavat vapaasti luonnonmukaisella kasvualustalla, yhteydessä maapohjaan. Näin tomaatit saavat kaikki tarvitsemansa ravinteet täysin luonnollisesti. Lisäksi tomaatimme kypsyvät auringonvalossa, joka vahvistaa niiden luonnollista makua.
Kypsät tomaatit poimitaan ja pakataan käsin täysin biohajoaviin annosrasioihin.
Tiesitkö että…
- Keskikesän auringon kypsyttämät tomaatit ovat kaikkein maukkaimpia. Syksyn lähestyessä maut mietonevat.
- Luomutomaateissa on erityisen paljon terveyttä edistävää lykopeeniä. Lykopeeni on tomaatinkuoren luonnollinen väriaine. Lue Tohtori Tolosen kattava artikkeli lykopeenin ja tomaatin terveyhyödyistä
- Myös kirsikkatomaatit tulee säilyttää yli 13 asteen lämmössä, tätä viileämmässä rakenne vetistyy ja maku heikkenee.
- Huoneenlämmössä kirsikkatomaatit säilyvät noin viikon.

Luomukirsikkatomaattirasiat

Punainen luomukirsikkatomaatti
Klassinen valinta perinteisiin salaatteihin tai vaikka naposteltavaksi.

Luomumix
Luomumix – jokainen tomaatti on yllätys

Kesätomaatti
Kesän herkullisimmat kirsikkatomaatit
Irtotomaatit laatikossa
Irtotomaattejamme saa 4 kilogramman laatikkoina Satotukulta sekä Turun Vihannespörssistä.

Punainen luomukirsikkatomaatti, irto
4 kg:n laatikko

Luomumix, irto
4 kg:n laatikko